Blijmakers

Recyclebare verjaardagsslinger

Ik ben bang dat ik die ijverige knutselmoeder ben en ik ben ook bang dat ik die moeder ben die volledig uitpakt op een kinderverjaardag. Niet per se met een Frozen-thema, wel met héél veel slingers, genoeg taart en al het andere, als het maar kleur, glitters en goud bevat. Ik ben ook die moeder die tot laat in de avond aan tafel zit om uitgeprinte hoofdjes van mijn zoon Frenkie uit te knippen die ik dan weer op een prikkertje plak, en dat prikkertje prik ik dan weer in een plakje cake of blokje kaas.

Frenkie is nu twee jaar, dus ik ben al twee keer in De Kinderfeestwinkel in de Pijp in Amsterdam geweest (één keer per jaar is echt de max, uit zelfbescherming) om daar de mooiste versiering te kopen. 

Ik kocht er de slinger van Engelpunt en ik vind het een ontzettende tip. Eén omdat ie heel lang is, dus dan kun je makkelijk kriskras door de kamer, twee omdat ie felle kleuren heeft en drie omdat de vlaggetjes van stof zijn (gemaakt van petflessen) en de slinger dus bij elk feest weer hergebruikt kan worden en eventueel ook gewassen. 

Meer kindertips?

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk