warme babykleding
baby

Een warm en droog kind

Mijn zoon Frenkie kun je uittekenen met altijd één sok. Hoe krijgt hij het elke keer voor elkaar. En nu het echt koud wordt moet ik hem nog meer in de gaten houden zodat er geen bloot voetje rondkruipt of in de kinderwagen zit. Ik heb warme babykleding gevonden.

Ik doe hem nog geen schoenen aan, want hij kan niet lopen en dan vind ik dat onzin. Wel draagt hij sloffen, en wel die van Joha. Loeiwarm en met een heel fijne treksluiting waardoor het slofje never nooit uitgaat. Ik ben wel een behoorlijke inpakmoeder, dus Frenkie krijgt eerst lange sokken aan en daaroverheen gaan de fijne sloffen. Deze link gaat naar de winkel Zaailing in Amsterdam (meteen een tip voor alles wat met wol te maken heeft) maar google vooral even “slofjes Joha” en je ziet meer verkooppunten.

En ik heb het speelpak van Lidl ontdekt. Nog geen tientje betaal je ervoor. Hartstikke waterdicht en met fleece aan de binnenkant: nog een extra laagje warmte dus. Hop, dat gaat zo over zijn kleren aan en hij kan buiten speedy kruipen, maar ik denk ook voor kinderen die kunnen lopen ideaal. Wat ook een fijn en goed met is voor warme babykleding is het Duitse label Ielm, daar vind je hele goede speelpakken en op de een of andere manier is er altijd uitverkoop.

Nog éven terug naar de kruipers: deze play shoes doe ik weer óver de sloffen aan, anders worden die nat van de bladeren of van water.
Verder laat ik mijn oma sjaals en mutsen breien voor een warm hoofd, warme nek en warme oortjes.

Meer babytips lezen? Klik hier

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk