vitamine C
Lijf & Geest

Mijn favoriete vitamine C

Al negen maanden heb ik het fijnste wekkertje dat er is. Namelijk Frenkie. En ja, die rinkelt ook weleens heel vroeg, maar hij is duizend maal leuker dat het verschrikkelijke deuntje van mijn telefoon. Hoor ik mijn zoon, dan sta ik hup direct naast mijn bed om naar zijn slaapkamer te trippelen.

Ochtendroutine

Ik wil het hebben over mijn ochtendroutine, dat begint met een kopje thee op bed. Gebracht door … Mijzelf! Na het douchen maak ik ontbijt. Dat kan yoghurt met granola zijn, alleen wat fruit, een bananenpannenkoek, een smoothie of een boterham. Het is maar net wat ik in huis heb. Mijn nummer 1-tip voor een gezonde levensstijl is: eet gevarieerd. Dus niet elke ochtend hetzelfde, maar wissel af. Daarnaast zweer ik bij gebufferde vitamine C van Vitakruid voor een killer-weerstand. Daar ben ik mee gestart op aanraden van hormooncoach Lavinia Frantzen.

Geen gekwakkel meer

Anderhalf jaar geleden was ik best vaak een beetje aan het hannesen met mijn gezondheid. Veel kwakkelen en gewoon suf en duf voelen, maar dat is nu niet meer. Uiteraard heeft dat niet alleen maar te maken met de supplementen die ik slik, maar mijn gebufferde vitamine C vergeet ik nooit te nemen.

Na mijn ontbijt gris ik mijn spullen bij elkaar, laat ik thuis een rommeltje achter, kijk nog een keer in de spiegel en vertrek. O ja, en in de tussentijd is Frenkie weggebracht naar de opvang of zijn oma óf hij plakt lekker de hele dag aan mij vast.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Vitakruid. Maar het leuke, en vooral ook belangrijke, is dat ik dit merk al meer dan een jaar gebruik. En omdat ik het al een paar keer eerder tipte op mijn Instagramaccount ben ik door Vitakruid benaderd om samen te werken. Voor meer informatie over vitamine C en de webshop klik op de knop hieronder.

Hoe drink je meer water op een dag? Lees hier

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk