Make-upworkshop
Blijmakers

Make-upworkshop op vrijgezellenfeest

Ik houd enorm van make-up, maar ik kan het niet goed en eigenlijk loop ik ook de meeste tijd rond met helemaal niks op mijn gezicht. En dat terwijl ik wél graag make-upfilmpjes kijk en me één keer in de zoveel tijd laat inspireren (aka omkopen) in een warenhuis met mooie nieuwe spulletjes. Vervolgens wordt het weinig aangeraakt. Ik kan ook makkelijk een uurtje Pinterest afstruinen op zoek naar natural en glowy make-up looks (waar ik van houd), waarna ik me voorneem dat ik dat ook wil. 

Deze zomer heb ik tijdens een vrijgezellenfeest een make-upworkshop gehad en dat is een ontzettende Tip van Jet. De workshop én dat doen op een vrijgezellenfeest. Je hebt er heel veel aan en je bent meteen ‘in the glam’ voor de rest van de dag.  Wij hebben Touch of Liz gekozen, maar er zijn zeker meerdere workshops te vinden. 

Ik wist niet wat concealer was (ik heb dit ook nog steeds niet in mijn toilettas, maar ik denk ook niet dat het echt hoognodig is), hoe je foundation moest aanbrengen, waar je highlighter moest smeren zonder te overdrijven, maar nu weet ik dat allemaal. Ik heb nu lol in het opmaken, ik heb  de juiste producten en de juiste kleur (dat leer je ook) en ik krijg complimenten over mijn visagie. Er is werkelijk een leven vóór de make-upcursus en een na, en o wee als je me nu oppervlakkig wilt noemen!

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk