koffiesmoothie
Ontbijt

Koffiesmoothie (eventueel) voor een échte drukke dag

Ik zou adviseren om altijd de tijd te nemen voor je ontbijt. Maar goed, ik weet natúúrlijk dat dat in praktijk niet altijd haalbaar is. Ik kies ook vaak liever voor een half uur langer in een warm bed liggen dan een relaxte ochtend aan de keukentafel. Smoothies vind ik een uitkomst. Ik draai in twee minuten een lekkere shake, die ik in principe ook op de fiets kan opdrinken Dat gaat toch iets makkelijker dan met een bak met yoghurt en muesli.

In deze smoothie zit óók nog eens een shot koffie, dus ik zeg: een UUR langer in je bed blijven liggen. Als er natuurlijk geen klein baby’tje om je vraagt. 

Dit heb je nodig voor de koffiesmoothie

  • 1 Nescafé Dolce Gusto Cold Brew
  • 150 ml amandelmelk
  • 1 banaan (in stukjes gesneden)
  • 1 eetlepel honing
  • 2 eetlepels havermout
  • Snufje cacaopoeder
koffiesmoothie

Zo maak je de koffiesmoothie

Doe alle ingrediënten behalve het cacaopoeder in de blender. Mix tot een lekkere dikke smoothie. Doe op de top een snufje cacao.

Dit recept is een samenwerking met Nescafé Dolce Gusto
Benieuwd naar het lekkerste toetje van de wereld, mét koffie? Klik hier