Deze kabeljauw met pancetta, aardappelen en coleslaw met venkel ziet er luxe uit, maar is eigenlijk supersimpel. Wanneer de aardappelen en vis in de oven staan, kun je de koolsalade maken. Zo ben je binnen no time klaar. Goed voor in het weekend, maar ook gewoon voor doordeweeks dus.
Dit heb je nodig
Voor 4 personen
- 750 g iets kruimige aardappels
- 4-5 blaadjes salie
- 125 ml crème fraîche
- zout en peper
- olijfolie
- 4 kabeljauwfilets
- 120 g pancetta in plakjes
Salade
- 125 ml crème fraîche
- 1 citroen
- 2-3 el olijfolie
- zout en peper
- 200 g witte kool
- 1 venkelknol
- 100 g geraspte wortel
- 40 g pijnboompitten
- 1 bakje tuinkers
Ik maakte deze kabeljauw met pancetta, aardappelen en venkel-koolsalade voor het programma ‘Wat eten we vandaag?’ op 24Kitchen.
Ga voor de uitgeschreven bereidingswijze naar de website van 24Kitchen.
Deze kabeljauw met pancetta al geprobeerd? Meer recepten vind je hier.