romantisch
Blijmakers

5 stomende films en series

Romantisch, veel vrijpartijen, ook een beetje huilen en dat het dan toch weer goed komt en bloot, overspel en French kissing. Deze tochtige, wegzak- en zwijmelbeelden zijn allemaal te zien op Netflix.

Below Her Mouth

We willen niet spoilen, maar voordat de eerste minuut van deze film voorbij is, zijn we al verwikkeld in een vrijpartij. En die vrijpartij zet de toon voor de rest van de film, die het verhaal vertelt van twee jonge vrouwen die hevig verliefd op elkaar worden. Dat is een vrij lastig parket, aangezien een van de twee verloofd is. Met een man. De verhaallijn is verder niet ijzersterk of verrassend, maar de traagheid van de film en de vele seksscènes (die erg lang en uitgebreid zijn) maken het toch lekker om naar te kijken.

Newness

Deze film zal voor sommigen onder ons misschien heel herkenbaar zijn. Swipen, liken, charms uitdelen, op date gaan, teleurgesteld worden of er toch een avontuurlijke nacht. Het gebeurt allemaal in de jonge levens van Martin en Gaby, tot ze elkaar tegen het lijf swipen en ze een relatie beginnen. Maar eerst seks. Veel seks. Vaak seks. Overal seks. Al snel blijkt dat ze hieraan niet genoeg hebben en hun relatie spannend willen houden door ook met anderen avonturen aan te gaan. Zal dit hun relatie helpen? Aan het vele naakt zal het in ieder geval niet liggen.

The Affair

Absolute favoriet en één van de beste series van de afgelopen tijd. De naam zegt het al: verboden liefdes, geheime verhoudingen, spannende rendez-vous en veel seks. Verschillende versies van de waarheid lopen door elkaar en dat zorgt ook nog voor de nodige psychologische spanning. Vier seizoenen lang , dus je kunt er even mee vooruit.

Easy

Op de teller van broeierige scènes scoort deze serie misschien wat lager dan bovengenoemde, maar deze tamelijk onbekende serie verdient wél aandacht. In drie seizoenen krijgen we elke keer een dilemma voorgeschoteld waar een stel mee worstelt. Alles speelt zich af in de stad Chicago en je wordt als kijker geconfronteerd met de vraag hoe allerlei sociale verhoudingen in deze tijd werken. Een getrouwd stel dat hun seksleven weer leven in wil blazen of een lesbisch koppel dat het niet eens wordt over de mate en vorm van hun feminisme. En wat dacht je van Orlando Bloom die ook in een aflevering siert?

Amar

In deze Spaanse film zien we Laura en Carlos die hoteldebotel helemaal halsoverkop verliefd op elkaar zijn. Helaas komen ze gaandeweg ook achter de harde realiteit dat hun persoonlijkheden, sociale leven en de maatschappij het hen niet altijd even makkelijk maken. Een eerste liefde is mooi, spannend, erg intens en heeft soms heel wat te verduren. We zien het hier allemaal. Een tikkeltje dramatisch, maar mooi, liefdevol en hier en daar wat spannends. Bekijk hier de trailer.

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk