Zalon by zalando
Trek het aan

Zalon in je brievenbus

Een stylist kan ik niet betalen, ik zou wel willen. Maar je hebt wel Zalon by Zalando. Dat is een zijtak van de online webshop Zalando die kledingoutfits voor je samenstelt. Voor elk lijf, voor elk budget, voor elke gelegenheid. Dat gebeurt via een vragenlijst (over je lichaamsvorm en stijl). Ik kreeg een doos vol met businesskleding, zoals ze het zelf noemen. 
Ik zag een zijden broek met pantermotief, een gele rok, een trainingsjack en een bruin spijkerjasje. Items die ik niet zelf uit het rek zou vissen, maar waar ik meteen de volgende dag mee de fiets op sprong.
Het brengt je op andere ideeën, laat je uit je comfort zone gaan (ach, waarom niet?) en het bespaart je het afstruinen van winkels. Thuis, in alle rust, pas je elk kleertje, je draait drie keer rond voor de spiegel, maakt combinaties met kleding die al in je kast hangt en besluit: ja of nee. Alles wat je toch niet zint gaat weer terug in de doos op de bus en daar betaal je ook niet voor. Kind kan de was doen.

Meer lezen? Klik hier voor de perfecte spijkerbroek

Dit artikel is in samenwerking met Zalon by Zalando #zalonbusinesslooks #styledbyzalon