Sanny Verhoeven
Woongeluk

Is mijn huis wel Feng Shui?

Dacht ik dat ik mijn huis op orde had, weet Sanny Verhoeven mij te vertellen dat ik absoluut níet Feng Sui bezig ben en dat Feng shui nou wel echt iets is waar je ontzettend rustig én gelukkig van wordt. We zitten aan mijn keukentafel en kijken naar buiten. Nu kán ik mij er iets bij voorstellen: ik woon drie hoog midden op een druk kruispunt. Nog voor zes uur ‘s ochtends hoor ik de tram en het is dat ik het getik van het stoplicht van het zebra pad niet meer hoor, maar die is er wel degelijk. Ik kan uren door de ramen loeren naar rondrazende, haastende voorbijgangers. Nog amusanter als iedereen doorweekt van de regen zo snel mogelijk thuis probeert te komen en ik met een warme kop thee opgevouwen in het raamkozijn zit. Maar eerlijk is eerlijk, ik woon op een ontiegelijke drukke plek.

Met Sanny Verhoeven praat ik in de podcast over hoe je rust vind ik een druk huis. Iets waar zij met twee baby’s in huis enorm behoefte aan heeft. Eigenlijk is op een mediatiekussen in de badkamer voor haar al genoeg, maar dat zelf is onmogelijk zonder dat er een klein nieuwsgierig hoofdje tussen de deur steekt. De oplossing? Naar buiten, de tuin in, in haar badjas. Springen, dansen, roepen, zingen. De manier voor ontlading en meer rust in je hoofd. Voor even dan.  

Beluister hier de podcast Woongeluk die ik in samenwerking heb gemaakt met Karwei. 

En shop hieronder de stijl van Sanny

Sanny Verhoeven

1. Vliesbehang 2. Leren bank 3. Vaas 4. Kussen 5. Stoeltje 6. Bijzettafel 7. Kachel 8. Bureau

Dit artikel en de podcast is gemaakt in samenwerking met Karwei. 

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk