wenkbrauwen
Beauty

De wenkbrauwenkoningin

Fatema heb ik ontmoet in Amsterdam. Ik maakte een afspraak bij SOAP Treatment Store op de Van Baerlestraat en nu kom ik al minstens zeven jaar lang bij haar. Zij plukt en harst, verft een beetje en elke keer denk ik weer: nou, het voelt alsof mijn wenkbrauwen nu wel heel dun zijn geworden, maar nee! Ze zien er altijd zo mooi dik, vol en strak uit. Fatema is verhuisd, ze is een eigen salon (Joya Beauty) begonnen met haar zus Masoma, voor wenkbrauwen, gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure. Echt een geweldige mooie en schone zaak, de zusjes zijn superprofessioneel en aardig en je krijgt er een heerlijk kopje thee. Ik rijd er met gemak en plezier elke maand voor naar Almere Poort. 

De zussen hebben een bijzonder verhaal, dat heb ik hier al een keer opgeschreven. 

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk