welkom-bij-de-club-jet (1)
Editorial Jet

Welkom bij de club

We zijn online!

Echt vreselijk spannend, en ik kan er nog een tijdje aan blijven sleutelen, maar op een gegeven moment moet je gewoon gaan. De lucht in. Kijken wat er gebeurt. Mezelf gunnen dat er wat kan worden aangepast. Dat is ook het leuke van online: kom ik iets tegen waar ik over wil schrijven? Dan kun je het diezelfde dag nog lezen. Of ben ik over een tekst of foto toch niet tevreden? Dan maak ik er wat anders van.

Welkom op mijn eigen platform TipvanJet. Een online magazine met elke maand een thema en met onderwerpen van koken tot altijd maar bereikbaar móeten zijn, van Parijs tot de balans vinden in sporten, van seksgedoe tot waar je de beste theedoek koopt. Nogal uiteenlopend. Klopt. Met mij kun je namelijk overal over praten.  

Ik neem je mee naar de allerbeste plekken. Om te eten, om te weten, om te willen zijn. Ik schrijf verhalen waar je blij van wordt, geef je tips waar je écht iets aan hebt en ik trakteer je op interviews en verhalen met en van bijzondere vrouwen. Bijvoorbeeld met Rocky Hehakije die de Favela Street foundation oprichtte of Lena en Doortje die net de “Monica Geuze fanpodcast” zijn begonnen.

Het thema van mei is: Welkom bij de Club. Uiteraard om jullie feestelijk te onthalen. Maar ook met de gedachte: we willen allemaal zo graag ergens bij horen. Ik ga op zoek naar goeie WhatsApp-groepen. Neem de ochtendselfiechat of de 10.000 stappenteller, maar ook clubjes waarvan je meteen, vandaag nog lid wil worden. Kom er met mij achter waarom we het zo belangrijk vinden om leuk gevonden te worden door anderen.

Nou, ik denk, ik wéét: het wordt een hoop moois.

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk