vitakruid
Lijf & Geest

Deze supplementen slik ik iedere dag

Laat ik beginnen met zeggen dat ik geen dokter ben, maar ik voel me goed bij een beetje extra hulp van supplementen van Vitakruid. Vooropgesteld staat natuurlijk gezond en gevarieerd eten (doe ik!) en genoeg slapen (lukt aardig!). Probeer dat éérst op de rit te krijgen voordat je denkt: ik ga gezond doen, dus ik ga supplementen slikken.

Ik vind het ook belangrijk dat het allemaal niet zo ingewikkeld is, als in: niet dezelfde pillen op drie momenten per dag pillen slikken en verschillende hoeveelheden per week of wat dan ook. Daar raak ik een beetje van in de war en kan ik al snel van denken: nou ja, laat maar.

Ik heb in de ochtend een moment waarop ik een ‘handje’ slik en ’s avonds staat er een grote pot Multi Vitamine Nacht van Vitakruid naast mijn tandenborstel, dus daar kan ik niet omheen.

Oké, komt-ie:

In de ochtend

‘s Avonds voordat ik ga slapen

Klink misschien een hoop, maar alles went en het behoort nu tot mijn routine. Ik denk er eigenlijk niet meer over na.

  • Tip van jet: misschien denk je bij de multisupplementen van Vitkakruid: die zijn groot! Breek ze dan doormidden. Ik doe dat met mijn tanden, maar ik geloof dat de tandarts boos wordt als-ie dat hoort, dus doe het gewoon met je vingers, dan zijn ze heel gemakkelijk door te slikken.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vitakruid. Maar het leuke, en vooral ook belangrijke, is dat ik dit merk al meer dan een jaar gebruik. En omdat ik het al een paar keer eerder tipte op mijn Instagramaccount ben ik door Vitakruid benaderd om samen te werken. Voor meer informatie over Vitakruid klik je hier

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk