Vietnamese omelet met garnalen en lente-ui
Recepten

Vietnamese omelet met garnalen en lente-ui

Deze omelet is allesbehalve saai. De garnalen en verse koriander maken deze Vietnamese omelet funcky. Heerlijk met een zelfgemaakte komkommerrelish.

Dit heb je nodig
Voor 2 personen

  • neutrale (olijf)olie
  • 150 g rijst
  • 2 teentjes knoflook
  • vissaus
  • 2 teentjes knoflook
  • 150 g gepelde rauwe garnalen
  • 4 eieren
  • 3-4 lente-uien
  • zout en peper

Komkommerrelish

  • 2 lente-uien
  • 1 el vissaus
  • 2 el limoensap
  • 2 el zoete pikante chilisaus
  • 1 komkommer
  • 2 el pinda’s

Ik maakte deze Vietnamese omelet met garnalen en lente-ui voor het programma ‘Wat eten we vandaag?’ op 24Kitchen.

Ga voor de uitgeschreven bereidingswijze naar de website van 24Kitchen.

Meer recepten vind je hier.