Deze traybake met aardappel, oeterzam en basilicum-cashewsalsa is ideaal voor iedereen die ook altijd zo druk, druk, druk is doordeweeks. Alles snijden, even de oven in en klaar is Kees. Makkelijk toch?
Dit heb je nodig
Voor 2 personen
Traybake
- 1 rode ui
- 1 venkel
- 350 g krielaardappels
- 200 g oesterzwammen
- olijfolie
- (grof zee)zout en peper
Salsa
- 1 bos basilicum
- 40 g cashewnoten (gezouten)
- 1 teentje knoflook
- 100 ml olijfolie
- 1 limoen
- (grof zee)zout en peper
- 4 radijsjes
- 50 g veldsla
- 1-2 el olijfolie
- zout en peper
- 40 g cashewnoten (gezouten)
Ik maakte deze traybake voor het programma ‘Wat eten we vandaag’ op 24 Kitchen.
Ga voor de uitgeschreven bereidingswijze naar de website van 24kitchen.
Meer recepten vind je hier.