Blijmakers

Is-ie campingproof?

Een testpanel vinden was het minst moeilijke werk. Op de deurmat vielen vier pakketten van Easytoys. Die stopten we in een grabbelton en met rode koontjes gleed elk sexy speeltje in een willekeurige tas. Op de vraag of ze hun bevindingen op wilden schrijven werd ook niet absoluut niet tegengesputterd, maar wel anoniem. Daar hebben wij uiteraard zeer veel respect voor.

Yiva Power Massager
Hoe ziet hij eruit en hoe voelt hij aan?
Hij ziet eruit als een roze microfoon met een zwarte flexibele kop. Hij is makkelijk oplaadbaar via een USB-kabel. Het duurde even voordat ik het ding aankreeg, maar dat had te maken met het feit dat hij nog in de oplader zat. Hij is gemakkelijk te bedienen met een knop die elke keer als je drukt een ander trilritme heeft.

Campingproof?
Nee, naast het feit dat het ding best wel hard geluid maakt, heeft het ook nog een rood lichtje dat mee flikkert met het ritme van de trilling.

Kom je tot een hoogtepunt?
Ik wilde eigenlijk alle tien standen uitproberen, maar voordat ik bij standje tien was aanbeland was ik al tot een hoogtepunt gekomen. Het duurde al met al ongeveer drie minuten.

Is het iets om samen te gebruiken of meer solo?
Ik heb ‘m solo gebruikt, maar ik kan me voorstellen dat dit speeltje heel leuk samen te
gebruiken is. Het schijnt dat je ‘m zelfs onder de douche kan gebruiken, ideaal!

Cijfer
Ik geef een 7,5. Je kan je ondergoed aanhouden, en misschien wel je broek, want de trilling is zeer krachtig. Die is zelfs zo krachtig dat het hoogtepunt bijna té gevoelig wordt. Zo gevoelig dat je hem er niet meer op kan houden en dat maakt dat het einde een klein beetje onbevredigend voelt. Ik denk overigens dat het hierbij wel uitmaakt op welke stand je zit. Het werd mij snel te heftig en ik was tijdens het gebruik wanhopig op zoek naar een zachtere trilstand door herhaaldelijk op de knop te drukken, maar toen was het hoogtepunt al gekomen. Extra lekker effect is wel dat de flexibele kop warm wordt. Verder kwam ik erachter dat dit ding multifunctioneel is, want je kan ‘m ook gewoon gebruiken om je eigen nek en schouders mee te masseren, zoveel kracht heeft dit apparaat.

Sexy speeltje bliss

Blis Rabbit Vibrator
Hoe ziet hij eruit en hoe voelt hij aan?
Het is een leuke degelijke vibrator, niet te groot, niet te klein en in een vrolijke blauwe kleur.
Hij voelt zacht aan. Het is een vibrator met ook een stimulatie voor de G-spot of clitoris.
Campingproof?

Campingproof?
Ja, als je ‘m niet op een te harde stand zet kan hij prima mee in de koffer.

Kom je tot een hoogtepunt?
Zeker weten, en ook tot een heel fijn hoogtepunt. Het is een combinatie van penetratie en trilling op de clitoris, dat zorgt voor dubbel genot. Ik moest wel eerst even ontdekken wat het fijnst aanvoelde qua trilstand, je hebt namelijk ontzettend veel keus.

Is het iets om samen te gebruiken?
Samen kan, maar ik vind het meer iets voor jezelf, zoals ik heb gedaan.

Cijfer
Een 8,5, maar misschien wel een 9. Ik vind dit een topapparaat en weer eens wat anders dan anders. Ik krijg er echt een ander hoogtepunt door dan tijdens het vrijen of met alleen een clitorisstimulator. Nu heb je van beide wat. Je kunt het apparaat opladen met een USB-kabel, ook handig. Ik ben er blij mee en zou deze ook aanraden aan een vriendin.

Sexy toy rabbit

Lil’ Rabbit Vibrator
Hoe ziet hij eruit en hoe voelt hij aan?
Terwijl ik andere vibrators en seksspeeltjes vaak een beetje lomp en lelijk vind, is deze heel fijn en compact. Hij ziet eruit als een konijntje (goh); een. beetje cheesy, maar dat vind ik wel leuk. Hij is van een zacht siliconen materiaal gemaakt. Dat vind ik fijner dan iets van plastic, dat is al heel snel koud. Qua uiterlijk en gevoel is hij op het eerste gezicht top.

Campingproof?
Absoluut niet! Hij maakt aardig wat geluid. Ik zette het apparaat net aan en mijn vriend riep vanuit de woonkamer: ‘Wat is dat, een boor ofzo?!’ In mijn beleving zijn de ‘whisperstanden’ van speeltjes ook niet echt denderend, dus ik zie dit niet per se als een slechte eigenschap. 

Kom je tot een hoogtepunt?
Nee, helaas niet. Ik moet zeggen dat ik hem vrij lastig vind om te gebruiken. Die oortjes van het ‘konijntje’ moeten om je clitoris heen gaan maar omdat dat ding zo hard trilt is dat best moeilijk. Ik moet echter wel zeggen dat ik het wel een fijn speeltje vond om te gebruiken, qua gevoel is het echt anders dan de Satisfyer, en ik vond dat wel een leuke afwisseling. 

Is het iets om samen te gebruiken of meer solo?
Verrassend genoeg is dit het enige speeltje tot nu toe dat mijn vriend ook daadwerkelijk bij mij kan gebruiken. Het ging zelfs beter wanneer hij dat deed dan wanneer ik het zelf deed. Ik denk dat dat komt doordat hij wel makkelijk kan zien hoe je hem moet plaatsen. 

Cijfer
Ik geef dit speeltje een 7,5. Ik vind het namelijk wel echt een grote plus dat ik ‘m samen kan gebruiken, en het speeltje ziet er leuk en vriendelijk uit. Wel jammer dat het me niet tot een hoogtepunt brengt, maar voor de afwisseling is het leuk.

Sexy speeltje satisfier

Satisfier Pro 2
Campingproof?
NEE. Tenminste, niet als je niet hypergevoelig bent daar benee en je along the road de power toch een beetje op wilt voeren. Tip: muziek aan en deur op slot, dan ben je het veiligst.

Is het iets om samen te gebruiken of meer solo?
Tja, waarom niet? Vergt wel de nodige coördinatie, want de Satisfyer Pro2 werkt het beste als-ie wel. echt right on spot is.

Kom je tot een hoogtepunt en zo ja, na hoe lang?
Ja. Na wat in de stemming komen (voorspel is ook solo essentieel), duurde het gok ik een minuut of vijf.

Wat voor cijfer geef je het en waarom?
9! Oprecht: een compleet nieuw soort orgasme voor mij (en ik ben niet vreemd van
orgasmes).

Meer lezen? Lees hier over de verschillende vrouwelijke hoogtepunten.

Dit is een artikel geschreven in samenwerking met Easytoys

Easytoys logo