Atelier Pomme
Trek het aan

Jet X Atelier Pomme

Samen met Atelier Pomme heb ik een limited collectie gemaakt met schorten en slabbers mét en zonder mouwen. Geïnspireerd op Parijs, de stad waar ik óók geboren had kunnen worden. Ik houd van het eten, de mode en de mensen. Alhoewel, Parijzenaren kunnen op z’n tijd ook een beetje knorrig zijn. Ober zijn is daar een serieus vak en nergens anders dan in die stad eet je het lekkerste zachtgekookte eitje met reepjes geroosterd brood om er in te dopen. Gelukkiger krijg je me niet. 

Ik ben dol op koken en eten en met deze collectie komen die twee samen met die ene geweldige stad: Parijs. Een slabber voor de allerkleinsten, een artist jacket voor de kinderen die wat meer willen kliederen en een echt denim schort voor als je graag zelf achter het fornuis staat. Elk item is te personaliseren.

Liefs Jet

p.s. De vormgeving en illustraties zijn verzorgd door Josselin Bijl. Net zoals deze hele website trouwens, mijn logo(‘s), het geboortekaartje voor Frenkie en überhaupt alles wat te maken heeft met mijn versiering en opmaak.

Schort maxi €49,90

Ik ben wel een rommelige kok, dus een schort is voor mij essentieel. Dit unisex denim schort met grote zakken en een verstelbare hals vind ik zo cool dat je ‘m in principe niet af hoeft te doen als je aan tafel schuift. 

Schort mini €29,90

Neem je kinderen mee de keuken in. Probeer ze zo vroeg mogelijk te betrekken bij koken en laat zien hoe hun lievelingspasta wordt gemaakt. Hoe eerder ze in de keuken zijn, hoe eerder ze weer voor jou zullen koken. 

Artist Jacket €34,90

Om koekjes in te bakken, te schilderen, te kleien of te kliederen. Dit jasje is ook makkelijk afneembaar en je wast ‘m met 60 graden.

Bib Classique €12,90

Ik houd van streepjes, net zoals de Fransen. In Parijs stikt het van de streepjestruitjes. Dat wilde ik dus ook graag op een slabber, waarmee je ook gemakkelijk een vieze toet kan afgeven omdat ie zo zacht is. 

Bib Parijs €12,90

Misschien wel mijn favoriet. De slabber knoop je om in dat o zo lekker ruikende nekje en hij heeft de illustraties van mijn dromen.

Atelier Pomme

Lees ook deze tip voor het beste babybroekje.

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk