houden van je lijf
Lijf & Geest

TipvanJet Talk: Houden van je lijf

Elke maand gaat TipvanJet ook een keer offline, te beginnen met een lezing. Ik heb vaak de vraag gekregen of de lezingen ook live te volgen zijn of achteraf ergens terug te luisteren. Nu is dat nog niet zo, maar de plannen liggen er absoluut.

In juni komt mindcoach Noeska Pak vertellen en tips geven over houden van je lijf. 

Ik heb hier al over geschreven in mijn editorial en ik geloof dat er nog veel vrouwen zijn die hulp bij wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Weg met de zomerklaarstress! Ik zou er bijna een hashtag van willen maken.

Ik zal er zijn om jullie te ontvangen en daarna neemt Noeska het over. De lezing begin om 19.00 uur en is afgelopen om 20.15 uur, daarna is er tijd om vragen te stellen voor wie dat wil. Van tevoren is het verstandig om wat te eten. Ik zorg voor sapjes, thee en snacks. Voor tickets ga je naar de On Tour-pagina. 

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk