het perfecte witte T-shirt
Trek het aan

Het perfecte witte T-shirt

Het perfecte witte T-shirt, daar is iets mee. Hetzelfde geldt voor de perfecte spijkerbroek: je kunt er jaren naar op zoek zijn of sterker nog: je hebt de moed al opgegeven. En die twee kleertjes zijn juist nou net het liefste waar ik mezelf in zie: in jeans en een T-shirt. 

Voor mij is dit het perfecte witte T-shirt: stralend wit, stevig, niet al te duur, recht, eventueel met een mouw die je kunt omslaan en het moet een shirt zijn dat niet na een paar keer wassen al lubbert. Ik leg de lat hoog, maar ze bestaan.

Moss Copenhagen

Superbetaalbaar, heel mooie, dikke, stevige T-shirts en recht toe recht aan. De mouw is al omgeslagen en vastgestikt. Kies voor een maat kleiner, want ze vallen groot. 
Moss Copenhagen €19.95

& Other Stories

Hier kun je twee verschillende goede T-shirts kopen. De cotton blend tee heeft een mooie ronde hals, is van een heel zachte stof en is een héél klein beetje doorschijnend. Een kanten beha of bikini zal zeker niet misstaan. De boxy organic cotton tee is wat korter, iets wijder en niet doorschijnend,  met een hoge, ronde en dikke hals. 
& Other Stories €19,00

Won Hundred

Dit perfecte witte T-shirt kost meer dan vijftig euro, maar is ook wel nét even anders dan anders. De mouw is aan de onderkant een klein beetje naar binnen gestikt waardoor je een heel geinig en kek effect krijgt en de hals is hoog gesloten. Ik vind dit shirt (ondanks de hoge kraag) supersexy.
Won Hundred €55,00

Het perfecte witte T-shirt voor mannen (of ook voor jezelf)

Daar kan ik maar één tip voor geven, namelijk Son of a Tailor. De shirts komen uit Kopenhagen en je ontwerpt ze zelf op de website. Hoe meer je koopt, hoe goedkoper het T-shirt. Je bepaalt de kleur, lengte, of je een borstzakje wilt of niet en of je een V- of liever een ronde hals hebt.
Bij thuiskomst zal hij (of je) misschien denken: heyyy, deze is volgens mij te groot. Dat klopt! Son of a Taylor-shirts moet je éérst wassen (staat ook op het kaartje), daarna zit ‘ie perfect. De stof is enorm zacht, een rondje hals (ik kies altijd voor ronde hals) die precies op de juiste manier rond is, van supergoede kwaliteit en na heel vaak dragen blijft ‘ie nog steeds mooi. 
Son of a Tailor €42.00 – €56.00