WE fashion
Trek het aan

Gééék op bloemen- WE Fashion lanceert de Floral art collection

Er was eens een kunstenaar en die heet Arjan van Arendonk. Hij gebruikt veel vintage materialen om er uiteindelijk grote 3D-kunstwerken van te van maken. Hij bewerkt de materialen met acrylverf, silicone en borduursels. Arjan houdt van bloemen, net als ik. Zijn werk mag zo bij mij aan de muur. Het is kleurrijk en vrolijk, precies zoals ik me ook graag kleed. Ah, mooi bruggetje om het te hebben over de nieuwe collectie van WE Fashion.

WE Fashion heeft namelijk vier werken van Arjan uitgezocht, die omgetoverd tot prints en daarmee een collectie ontworpen. Deze collectie wordt uitgebracht onder het sublabel WE STUDIO. Het zijn negen superfleurige items geworden (ziet er veel cooler uit dan het klinkt). Ik vind het broekpak voor naar werk heel mooi, maar dat kan ook meteen aan voor naar een feest met een hak. Én ik heb voor een schattig rood jurkje gekozen waar ik mijn cowboyboots onder draag. Op alle prints staan verschillende bloemen. Ik heb er hetzelfde gevoel bij als het moment waarop je een verse bos op tafel zet: je wordt er meteen vrolijk van.

Prijzen variëren van €39,99 voor de top tot €99,99 voor de blazer. 

Good to know:

De capsulecollectie wordt in een fabriek geproduceerd met een – award-winning – duurzame strategie waar milieu, dierenwelzijn en goede arbeidsomstandigheden belangrijk zijn. De fabriek heeft een 100% waterrecyclingprogramma en alle verfstoffen en chemicaliën die worden gebruikt tijdens de verwerking van de materialen zijn gecertificeerd volgens het Ecolabel. Door deze activiteiten is de CO-uitstoot aanzienlijk verminderd.

Dit artikel is in samenwerking met WE fashion.