On Tour

Tip van Jet gaat ook op pad. En daarmee bedoelen we dat we lezingen en workshops organiseren door het hele land. Niet per se altijd gegeven door Jet zelf, maar ook door mensen die haar inspireren, van wie ze iets heeft geleerd, mensen die ze iedereen van harte tipt.

woensdag 19 juni | LEZING | houden van je lijf

Het merendeel van de vrouwen denkt bij het horen van vakantie eerder: oh god, ik ben helemaal niet bikiniproof, ik moet aan de bak in plaats van: wat heerlijk, ik heb zin in zon, zee en strand. Tijdens het thema van juni, ‘Zomerklaar’, zal Noeska Pak, mindcoach een lezing geven over self love.

Vragen als: hoe stap je zelfverzekerd het strand op zonder jezelf vier weken lang van tevoren te straffen met een crashdieet, waar komt die ontevredenheid vandaan, waarom kijken we zo vaak naar hoe anderen er uitzien en hoe is het toch mogelijk dat we ons lichaam er zo vaak heel anders uit vinden zien dan dat ’ie er echt uitziet zullen voorbij komen.

Het wordt een lezing waarbij je vooral luistert en informatie kunt opschrijven (er zijn blocnotes aanwezig), maar er is ook zeker ruimte voor het stellen van vragen en met elkaar in gesprek te gaan.

Jet host deze avond en introduceert er haar tip: mindcoach Noeska Pak.

Een kaartje kost €23,50 (dit is een try-out tarief), inclusief drankjes + healthy snacks.

Locatie & Tijd

Studio 13
Utrechtsedwarsstraat 13-2
Amsterdam

18.30 uur binnenloop
19.00 – 20.30 uur lezing
21.00 uur einde

Good to know:
– Een ticket is niet persoonsgebonden.
– Een gekocht ticket is niet meer terug te geven of in te ruilen voor een ticket voor een andere datum.

p.s. Dit keer is het in Amsterdam, maar we durven binnenkort ook zeker buiten de Randstad events te organiseren.