Eve Tomaszewski
Gastcolumn

Eve Tomaszewski zweert bij ‘samen sta je sterker’.

Een gast hier op TipvanJet. Voor het maandthema Welkom bij de club vroeg ik Eve Tomaszewski iets te schrijven. Eve is founder van de Goaldiggers Club, een online plek waar (ondernemende) vrouwen tips, ervaringen en ideeën kunnen delen. Als je member wordt, heb je toegang tot veel geheime tips, netwerkborrels en kun je praten met experts over je eigen bedrijf(je) en carrièrestappen. Tijdens de Goaldiggers-lezingen/workshops vertellen ondernemers over hun weg naar ‘de top’ en kun je veel vragen stellen over hoe je je droombaan kunt halen. Een topclub, als je het mij vraagt. Eve zweert bij ‘samen sta je sterker’ en heeft ons iets te zeggen.

Welkom bij de club vrouwen die alles kunnen bereiken wat ze willen

Ken je de quote van Audrey Hepburn: ‘Nothing is impossible. The word itself says: ‘I’m possible’? Ik geloof dat vrouwen alles kunnen bereiken wat ze willen als ze een club vormen.

Join jij de club waarin we elkaar empoweren en een podium geven? Vrouwen zijn mooi en krachtig en tegelijkertijd kunnen we soms het idee hebben dat we onze dromen niet waard zijn. Maar op het podium van deze club is er plek voor iedereen. We hoeven niet jaloers en afgunstig naar elkaar te zijn.  Laten we elkaar niet beconcurreren maar inspireren. Elkaar niet afkraken maar complimenteren. Geef een vrouw die je bewondert of inspireert vandaag nog een compliment om haar te supporten.

We hebben veel te bewijzen, zo voelt het soms. Door een soort krampachtige drang alle dingen waar te maken die we vroeger niet waar konden maken omdat we vrouwen zijn. Grote kans dat je net als ik struggles, tegenslagen, frustraties, ontmoedigingen, angsten en onzekerheden zal ervaren en overwinnen. Als ik terugkijk, kwamen mijn breakthroughs, omdat ik me wist te omringen met vrouwen die me de juiste kennis en de broodnodige peptalks konden geven, op het juiste moment. 

Door ervaringen te delen en kennis uit te wisselen komen we verder en omringd door jouw club van krachtige en gedreven vrouwen die elkaar het succes gunnen gaat het je lukken om alle dromen waar te maken voor uiteindelijk dat succesvolle leven vol vrijheid en on your own terms. 

Meer lezen over clubs? Begin de De ochtendselfiechat WhatsApp

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk