Equipment
Trek het aan

Het bloesje dat je alleen in de sale mag kopen

Het merk heet Equipment en is véél te duur. Maar! Ik ben absoluut van kwali in plaats van kwanti. Zelfde geldt ook voor de kleertjes van Frenkie. Zijn kledingkast puilt absoluut niet uit, maar wat er ligt is van kwaliteit. Overigens ook vrijwel allemaal gekocht in de uitverkoop. Het vergt wel wat geduld, want als ik een mooi kledingstuk(je) zie, dan moet ik mij inhouden en is het wachten wachten wachten. Als de uitverkoop eraan komt, dán sla ik toe.

Maar dit mooie bloesje dus is van zijde. Sowieso heeft de collectie bijzondere kleuren, zoals het perfecte mosgroen, knal-Ferrari-rood, zachtroze en ook zie je geinige patroontjes. De blouse valt heel mooi om je lijf en is lang genoeg om ook in je broek te stoppen. Ik koop zelf altijd maat large en ik raad je ook echt aan een maat groter te nemen dan je zelf hebt. Nóg een regel: nooit wassen. Alleen uithangen of laten stomen.

Alle Parisiennes hebben een Equipment in hun kast hangen, dus dan weet ik genoeg.

  • Je kunt op de website zelf kijken of ik houd ook zo nu en dan theoutnet.com in de gaten, die website is ook een behoorlijke dikke tip.

Lees hier over het perfecte witte T shirt.

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk