Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Proctectant
Je van Jet

Geen spijt van deze aankoop

Voordat ik een stap in het vliegtuig heb gezet geef ik meer dan honderd piek uit op Schiphol. Boeken, tijdschriften, toch ook maar een sudokublokje, oh ja, en zonnebrand, shampoo, een mascara-aanbieding, een handige nagelkit, een gezichtsmasker, klein spiegeltje, paracetamol, je weet maar nooit, hééé Moroccanoil heeft ook een leuke prijs, in de tas en doe ook maar een fles nieuw parfum want hier is het altijd goedkoper toch? Bij de kassa gris ik nog een rolletje snoep, een kleine tube handcrème en lippenbalsem mee. Oftewel: allemaal zooi. Bepakt en bezakt ga ik de lucht in met spullen die ik heus niet allemaal nodig heb, kwijtraak of moet achterlaten omdat ik was vergeten dat ik altijd alleen maar handbagage reis. Behalve dit Elizabeth Eight Hour Cream -doosje. Deze uitvoering had ik nog nooit ergens anders gezien en is mijn dagelijkse redding en verslaving geworden. De beste Schiphol-aankoop tot nu toe.

Meer Je van Jet lezen?

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk