Elise Boers
Woongeluk

Het huis op de kop, er komt een tweeling aan!

Hoogzwanger klom YouTuber Elise Boers bij mij naar driehoog. Elise is een ras-Amsterdammer; zou je haar twee jaar geleden vertellen dat ze nu de stad had verlaten dan lachte ze je vierkant uit. Tja, en tóen werd ze verliefd. Op Wout, en Wout woont in een geweldig groot huis in Leiden. “Ik kom gelukkig nog veel in Amsterdam voor mijn werk en daar ben je zo met de trein.”

Er moet flink verbouwd worden in het huis, want er komen maar liefst twee, TWEE kinderen in februari. Wout is een hele handige, hij is veel weg voor zijn werk, maar daardoor heeft hij ook vaak een paar weken achter elkaar vrije tijd. Nou ja, nou ja, écht vrij is het op dit moment niet. Elise maakt Pinterest-borden, googlet erop los en Wout trekt vervolgens zijn kluskleding aan. De twee zijn het altijd met elkaar eens over de inrichting: bijzonder, funky en het mag ook best een beetje gek. Zo kochten ze deze zomer een badkuip op pootjes, voor in de tuin. “Heerlijk om in te liggen op een zomerdag. Ik heb ook deze week een surfplank besteld waar Wout dan weer de achterkant van een buitendouche van gaat maken. We willen graag een Ibiza-sfeer in en om het huis. Het gevoel dat je op vakantie bent.”

Voor de trapleuning hebben ze voor een scheepstouw gekozen en de zolder wordt omgetoverd tot adult area. Een rustplek waar de kinderen in principe niet hoeven te komen. “We hebben daar een loze hoek in de kamer, die gaan we ombouwen tot jungle met planten en (plastic) dieren.” Je kunt je voorstellen: een aflevering met veel inspiratie.

Meer woongeluk lezen?

Shoppen in de style van Elise Boers (een vakantiegevoel)

  1. Mand zeegras  2. Plantenstandaard Alice 3. Eetkamerstoel Bram print 4. Houten blad  5. Varamin Vloerkleed 6. Dracaena Golden Coast plant 6. Kussen Jaap 7. Bijzettafel Mesa wit 
Geschreven door: Jet van Nieuwkerk