Cadeaus onder de 40 euro
Blijmakers

Cadeaus onder de 40 euro

Het hele jaar door ploppen er wel eens cadeau-ideeën in mijn hoofd (ha, die zou ik nog wel goed kunnen gebruiken!), maar zodra iemand vraagt: ‘Wat staat er op je lijstje?’ Géén idee. 

Ik geef je wat betaalbare tips (ik heb gekozen voor cadeaus onder de 40 euro) voor jezelf om op je lootje te schrijven, maar ook zéker om aan iemand te geven.  

  • Mijn lievelingsoorbel is De Druif. Je koopt ‘m bij Eenvoud in Amsterdam en hij kost €30,- Ik vind dit echt het perfecte cadeautje (voor jezelf), een leuke prijs en ze zijn er in alle kleuren. Ik krijg er heel vaak complimenten over. Je kunt langs de winkel gaan, maar misschien ook wel via DM een berichtje sturen.
  • Keukenschaar. Ja echt! Ik kan niet zonder schaar in de keuken, want ik knip alles. Kruiden, boontjes, worstjes… Ik heb jarenlang een schaar uit een rommella gebruikt die ook voor knutselen wordt gebruikt, maar doe jezelf een plezier en koop een echte keukenschaar. Elke dag plezier.
  • Oplaadbaar lampje. Ik vind deze van Lexon Mina heel cute en een echt mooi design. Voor op je nachtkastje, op je bureau of een keukenplank.
  • Een klein kannetje. Voor melk, jus, boter, ik noem maar iets. Ik heb best vaak dat ik denk: een klein kannetje zou ik nu echt goed kunnen gebruiken. Noem mij maar gek.
  • Gekleurde dip-dye kaarsen of kaarsen met streepjes. Meteen vrolijk op tafel en echt een leuk cadeautje om te krijgen, omdat ik zoiets niet snel voor mezelf koop.
  • IJscoupes. Wat moet je zonder? Of van rvs? 
  • Geurkaars. Ook iets wat ik mezelf niet snel cadeau zou doen, maar staat wel heel sjiek en gezellig in de badkamer. Ik zeg: op het lijstje.
  • Biosbon. Elke keer als ik naar de bios ga denk ik: dit moet ik vaker doen. En toch gebeurt dat niet, terwijl het zo heerlijk is om even twee uur weg te zakken in zo’n lekker pluche fauteuil. Dit cadeau is weer een reden om snel te gaan. 

Meer tips voor cadeaus ? Lees hier

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk