slaapcadeaus
Lijf & Geest

Beste slaapcadeaus

Hoe meer slaap, hoe beter – tenminste, dat voel ik zo. Dus ik zeg: investeer in je slaapkamer. Maak het uitnodigend en zacht. Ik geef je (cadeau)tips waar je instant blij van wordt. 

Onder de wol

Doe jezelf, of een ander, een lol en koop dit dekbedovertrek, want het is zó zacht. Elke keer als ik bed in stap voelt het alsof ik onder een wolk lig.

Opgeruimd staat netjes

Het moet even in je systeem komen om elke ochtend een sprei over het dekbed heen te zwiepen, maar het ziet er meteen fraai en gezellig uit. Deze is van linnen, heel groot en superhotellerig en uitnodigend. 

Aardige wekker

Niet goedkoop dus een groot cadeau, maar deze wake-up lamp, mét klok, geeft heel fijn zacht licht op het moment dat je wekker gaat. De wekker kun je dan weer instellen op vogeltjesgeluid of gewoon niks, dat alleen het licht steeds feller wordt. Een prettige manier van wakker worden. 

Voetjes omhoog

Deze plaid ligt bij ons op de bank en het is oppassen dat je niet meteen in slaap kukelt als je ‘m over je heen trekt. Het is echt een heerlijke deken die licht aanvoelt, wel warm is en makkelijk opvouwbaar is. 

Slaap zacht

Wedden dat je eigenlijk al véél te lang op hetzelfde hoofdkussen slaapt? Dat mag je eigenlijk wel om de vijf jaar vervangen. Mijn favoriet is het 3D-hoofdkussen: niet te zacht, niet te hard, gewoon heel erg lekker en ook weer net alsof je op een chic hotelkussen ligt. 

Deze post over slaapcadeaus is geschreven in samenwerking met mijn partner BeterBed. 

Geschreven door: Jet van Nieuwkerk